השפית הבאה 6 – משימה שניה: צהלה כרמל

    יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שניה: צהלה כרמל
    22:40
    06.05.24
    אבי מימרן No Comments on איתור גופתו של ליבמן הי"ד: רב המכון המשפטי מספר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אורז עם אפונה

    • לקצוץ בצל
    • לטגן אותו עם שמן וכורכום
    • להוסיף אפונה קפואה
    • ולתבל במלח, פלפל, אבקת מרק עוף
    • לא לבשל הרבה זמן.

    לשמור בצד

     

    • לקצוץ שמיר כמה חבילות
    • ולהוסיף לשמיר הקצוץ פלפל שחור

    לשמור בצד

     

    • מרתיחים סיר עם מים ומלח,
    • לבשל את האורז חצי בישול
    • ומסננים

    לשמור בצד

     

    • בתחתית הסיר מטגנים קצת שמן וקצת כורכום ומים
    • ומזה שומרים כחצי מהכמות בצד
    • ואז מניחים תפוחי אדמה פרוסים בתחתית הסיר עם השמן וכו'
    •  שופכים מעט האורז המסונן לסיר
    • ובנוסף אפונה + שמיר +שמיר יבש (+כוסברה יבשה) ומערבבים בעדינות
    • ממשיכים לשפוך כך בכמה נגלות עד שנגמר
    • אח"כ מחוררים עד תחתית הסיר
    • ומכסים את הסיר עם מגבת בתחתית המכסה
    •  שמים מעט על אש גבוהה ואח"כ על אש נמוכה
    • לאחר כ-20 דק' + להוסיף את השמן השמור
    • מאדים בסה"כ כ- 3/4 שעה עד שעה.


    0 תגובות